Kako kupiti?

Naručivanje:

Naše proizvode možete pronaći U "Trgovini" ili klikom OVDJE. U lijevom stupcu možete pregledati uže skupine proizvoda. Pri vrhu možete naći linkove direktno na neke od proizvoda.

Odaberite proizvod i količinu koju želite, ubacite u ''košaricu'' i nastavite s narudžbom. Kod narudžbe potrebno je ispuniti polja s vašim osobnim podacima, a postoji i polje "vaša napomena uz narudžbu, u koje možete dodati i svoju napomenu.

Mi ćemo vam automatski poslati mail s ponudom, koja uključuje točan iznos, prema načinu plaćanja i isporuke koji odaberete. Ovu ponudu možete prihvatiti ili nam možete javiti da odustajete od kupnje na sveta.hrana@zaslon.hr

Plaćanje nije automatsko!

Možete odabrati uplatu na žiro-račun ili plaćanje prilikom dostave na željenu adresu. Ukoliko želite platiti karticom javite nam ili se poslužite uslugom Wise (ex-Transferwise) koristeći ovaj sigurni link

WISE

Molimo da pritom podesite prijenos tako da s Vaše strane unesete željenu valutu a sa strane primatelja EUR u iznosu s naše ponude (vidi primjer ispod). U sljedećem koraku u napomenu stavite broj ponude.

 


Kreditne kartice:  molimo kontaktirajte nas, možemo primiti različite kreditne kartice za jednokratno plaćanje

PayPal: molimo kontaktirajte nas  

Odustajanje od narudžbe: 

Ukoliko odustajete od već potvrđene narudžbe javite nam to mailom ili na telefon

Isporuka:

Kupljeni proizvod isporučuje se putem kurirske službe, a paket se šalje nakon primitka uplate na žiro račun ili uslugom otkupnine. Cijena dostave je 6 € a za narudžbe preko 66,36 € dostava na području RH je besplatna. Ukoliko želite platiti prilikom dostave, na Vašoj adresi, dodatak je 1,00 €.

Poteškoće:

Ukoliko dođe do tehničkih poteškoća, molimo da nam javite na sveta.hrana@zaslon.hr.

1 € = 7.53450 kn